En hel vecka har gått

Nästan en hel vecka har gått sen jag senast bloggat och ja jag skyller ifrån min av ork. Min ork har inte alls varit bra. Men jag tänkte att ni skulle få läsa lite om min vecka så här har ni den.
Söndag: I söndags pluggade jag inför franskan men jag tröttnade på det och möblerade om i mitt rum. En mycket chill dag då vi också såg OS-avslutningen och att sverige tog ett silver till. 
Måndag: En helt bra dag i skolan med följt av plugg inför franskan
Tisdag: As nervös inför franskan och glömde bort så sjukt mycket. Sen åkte jag och tränade och klarade dubbelöggel igen!
Onsdag: Jag vaknade innan 7 och kollade på det nya PLL som var helt galet för den delen. Sen åkte jag in till Kinnarps och tränade. Sen var det vanliga lektioner och ja helt okej. Sen somnade jag vid 8 på kvällen så ni fattar hur trött jag var
Torsdag: Började med att jag vaknade kl 7 och sen åkte till skolan då alla ridtjejer var på göteborgshorseshow och ja det var lugnt i klassen! Sen åkte jag till träningen som gick sådär eftersom jag har lite ont i benen efter en lång vecka
Fredag eller ja idag: Var min läskigaste dag i hela mitt liv. Men ja jag tänker inte säga det.. Men ja jag hade vanliga lektioner idag och ja efter skolan skulle jag och johanna prata med våran NO lärare om provet på måndag och ja sen åkte jag ned till huskvarna och där träffade jag först min mentor på Lindex när jag kollade på smink.. hahah och sen kom mamma som skulle hämta mig eftersom det inte gick någon buss..  Sen träffade jag min mentor på Willys och där pratade mamma med henne.